Život u Dublinu

Pretraži putem

UVJETI KORIŠTENJA

OPĆI UVJETI

Vlasnik Stranice obvezuje se da će učiniti sve kako bi zaštitio privatnost osobnih podataka u smislu Zakona o zaštiti osobnih podataka, te da će oni biti korišteni samo u svrhu komunikacije Autora i Korisnika. Vlasnik Stranice se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez  izričitog pristanka vlasnika podataka.
Ove Stranice  sadržavaju linkove na stranice drugih tvrtki ili osoba. Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a Vlasnik ne snosi odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica. Vlasnik zadržava pravo promjena navedenih uvjeta korištenja Stranica i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave.

 


IZJAVA O PRIVATNOSTI

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici zivot-u-dublinu.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog odobrenja vlasnika ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu vlasniku  ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zabranjeno je objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija te svaka druga vrsta uporabe sadržaja stranica zivot-u-dublinu.com ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja vlasnika portala  i drugih vlasnika autorskih prava.
Vlasnik se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

UPOTREBA KOLAČIĆA

Zivot-u-dublinu.com upotrebljava kolačiće s ciljem poboljšanja korisničkog iskustva.Korisnici daljnjim korištenjem web stranica portala u cijelosti prihvačaju upotrebu kolačića.